Info & Tarieven Bruidsreportages

Je bruiloft moet een onvergetelijke dag zijn en op de dag zelf wil je graag dat alles op rolletjes loopt en in een gezellige sfeer. Dat geldt ook voor jullie bruidsfoto's. Daarom spreek ik voorafgaand aan de huwelijkssdag met ieder bruidspaar de wensen door en het programma van de deze dag.

 

Op de dag zelf maak ik het liefst foto's vanaf het aankleden en opmaken van de bruid en de huwelijksceremonie tot aan het begin van het feest met misschien wel een openingsdans. Zo krijgen jullie een uitgebreide fotoreportage die het verhaal vertelt van jullie geweldige huwelijksdag. Alle foto's kunnen verwerkt worden in een prachtig album dat zorgvuldig is samengesteld in een luxe uitvoering. Leuk voor nu maar vooral ook leuk voor later! Kijk in de gallery voor een selectie uit mijn portfolio bruidsreportages.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende huwelijkscollecties die mogelijk zijn. 

Vind je tussen deze collecties niet precies wat jullie in gedachten hadden,  neem dan gerust even contact op voor een offerte die precies aansluit op jullie wensen. Voor vragen en aanvullende informatie kunnen jullie vrijblijvend contact opnemen. 

Collectie 1

 

 • 6 uur trouwreportage op diverse lokaties

 

 

 • Online Gallery om te delen met familie en vrienden.

 

 

 • 1 USB stick met 150 -200 foto's

 

     € 895,00

Collectie 2

 

 • 8 uur trouwreportage op diverse lokaties

 

 

 • Luxe Design Album 30x30cm (50 pagina's) in houten bewaarbox

 

 

 • Online Gallery om te delen met familie en vrienden.

 

 

 • 1 USB stick met  ca 350 foto's

 

 

 

    € 1.695,00

 

Collectie 3

 

 • 10 uur trouwreportage op diverse lokaties

 

 • Luxe Design Album 30x30 (60 pagina's) in houten bewaarbox
   

 • 4 kadoboekjes

 

 • Trouwvideo gemaakt door professionele videograaf

 

 • Online Gallery om te delen met familie en vrienden.

 

 • 1 USB stick met ca. 400 foto's

 

 

      € 2.500,00

Diverse opties

 

Bride-to-be reportage

Verras de bruidegom met een intieme reportage van jou als Bride-to-be. Deze wordt enige tijd voor de bruiloft gemaakt zodat je de reportage in een album kado kunt doen aan jouw bruidegom op een mooi moment.

 

Loveshoot

Een romantische loveshoot in de studio of op lokatie. Leuk om te vieren dat je al zo lang samen bent, voorafgaand aan jullie bruiloft of gewoon zomaar omdat je van elkaar houdt! Klik hier voor voorbeelden van een loveshoot.
  

Luxe Design albums

Alle Luxe Design trouwalbums zijn standaard 30x30 cm. Er is ruime keuze in materialen en formaten, dus het album kan geheel aan jullie wensen aangepast worden. Ook kun je kadoboekjes bestellen, Dit is een kopie van jullie album op klein formaat. Een mooie herinnering voor ouders, getuigen en vrienden. Klik hier voor meer informatie over onze design albums.

 

 

Trouwfilm

Het is mogelijk om naast foto's een mooie trouwfilm te laten maken van jullie huwelijksdag. 

Algemene Voorwaarden

Het plaatsen van een opdracht betekent dat je instemt voor het publiekelijk tonen van het gemaakte fotografisch materiaal op mijn blog, website of tentoonstellingen, tenzij vooraf duidelijk anders overeen gekomen.

Op alle offertes en gesloten overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer [84/2011]..
Hier te downloaden of bij de fotograaf op te vragen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.