Trouwalbums

Een trouwalbum is een mooie tastbare herinnering van jullie trouwdag. Alle mooie momenten bij elkaar in een prachtig designalbum. Er zijn diverse soorten abums te verkrijgen, van klassiek tot modern, in diverse formaten en materialen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formaat

Alle designalbums zijn standaard 30x30 cm  met 50 pagina's. Indien gewenst kan het aantal pagina's uitgebreid worden.  Albums kunnen ook in andere formaten aangeleverd worden. Vraag naar de mogelijkheden voor jullie trouwalbum.

Album Covers

Er zijn volop mogelijkheden voor extra luxe en gepersonaliseerde covers, Er zijn diverse materialen om uit te kiezen, mét of zonder jullie foto, Ook kunnen de namen gestansd worden in een linnen of een lederen cover.

 

Kwaliteit

Alle albums zijn van professionele topkwaliteit. De fotobladen zijn " lay-flat" ze liggen geheel vlak, geen naad in het midden en zijn voorzien van een UV-coating. 

 

Kadoboekjes/Ouderboekjes

Ook kun je een mini-uitgave van je eigen album bestellen. Leuk om om zo je reportage altijd bij je te hebben en om aan iedereen te laten zien, Maar vooral ook leuk om kado te geven aan ouders, getuigen, familie en vrienden. Er zijn diverse formaten en materialen beschikbaar.

 

Bewaarboxen en tassen

Er zijn diverse houten bewaarboxen en (lederen) bewaartassen beschikbaar. Zo blijft je album mooi bewaard, Stofvrij en uit het licht.

 

Kom gerust eens langs in de studio en informeer naar de mogelijkheden voor jullie trouwalbum.

 

 

1/16